Frankfurtská hovězí roláda

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
32 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
461 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso okořeníme a zamícháme do něj 2 lžíce sladké smetany. Přídáme na kostičky nakrájenou slaninu a půlku drobně pokrájené cibule.
  • 2
    Plátek masa lehce naklepeme, okořeníme, do středu rozložíme mleté maso a párek.
  • 3
    Stočíme a omotáme nití, povrch rolády poprášíme moukou.
  • 4
    Druhou půlku cibule zpěníme na tuku a osmahneme roládu ze všech stran.
  • 5
    Podlijeme vodou a přiklopenou za občasného podlévání dusíme v troubě doměkka.
  • 6
    Měkkou roládu vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk a zaprášíme moukou. Zalijeme vodou a povaříme na hustou omáčku.
  • 7
    Přilijeme smetanu a necháme přejít varem.
  • 8
    Omáčku procedíme, roládu zbavíme nitě a nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.