Frankfurtská zelená omáčka
10 min.
Ingredience
- 2kusyBylinky čerstvé - svazek
- 200gramůJogurt bílý
- 200gramůZakysaná smetana
- 10gramůHořčice Dijonská
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
911 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Bylinky očistíme, opereme a jemně nasekáme. Vejce a okurku oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Jogurt smícháme se smetanou, hořčicí a trochou citronové šťávy. Přidáme bylinky, vejce, okurky, dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.