Frankfurtské telecí závitky
60 min.

Ingredience
- 500gramůTelecí kýta
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceSardelová pasta
- 4kusyOkurky nakládané
- 2kusyPárky Frankfurtské
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky a tence naklepeme. Každý řízek potřeme sardelovou pastou smíchanou s kouskem másla, posypeme nasucho opraženou strouhankou, drobně nakrájenými vařenými vejci a jemně nakrájenými okurkami. Do středu položíme půl oloupaného párku, zavineme do závitku a sepneme nebo svážeme nití.
- 2Na rozpáleném másle závitky opečeme po celém povrchu, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu ponecháme přírodní.
- 3Podáváme s bramborovým salátem bez majonézy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.