Frankfurtské telecí závitky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky a tence naklepeme. Každý řízek potřeme sardelovou pastou smíchanou s kouskem másla, posypeme nasucho opraženou strouhankou, drobně nakrájenými vařenými vejci a jemně nakrájenými okurkami. Do středu položíme půl oloupaného párku, zavineme do závitku a sepneme nebo svážeme nití.
  • 2
    Na rozpáleném másle závitky opečeme po celém povrchu, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu ponecháme přírodní.
  • 3
    Podáváme s bramborovým salátem bez majonézy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.