Frikadely (německé karbanátky)
25 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 455gramůHovězí maso mleté
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule červená
- 21gramůMouka mandlová
- 1špetkaTymián čerstvý
- 150mililitrůOlej olivový
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
407 mg
Cukr
598 mg
Postup přípravy
- 1Nasekáme najemno česnek a sladkou cibuli. Všechny přísady (kromě olivového oleje) smícháme v misce. Tvarujeme masové karbanátky a dáme stranou na tác.
- 2Na pánvi rozpálíme olivový olej a smažíme karbanátky po obou stranách, dokud se nepropečou. Přibližně 7 minut z každé strany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.