Frikadely z vařeného masa

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené hovězí umeleme na strojku a vložíme do misky. Přidáme vařené brambory, vejce, nadrobno pokrájenou cibuli, sůl, pepř, posekanou petrželku a špetku mletého muškátového oříšku. Vše spolu promícháme a vypracujeme těsto.
  • 2
    Z těsta vytváříme rukou malé placičky velikosti karbanátků a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran.
  • 3
    Jako příloha je vhodná bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.