Frittata s uzeným lososem a feniklem
80 min.
Ingredience
- 250gramůLosos uzený
- 200gramůTagliatelle
- 250mililitrůMléko polotučné
- 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 4kusyVejce slepičí
- 3špetkyMuškátový oříšek
- 60gramůFenykl sladký - hlíza
- 100gramůCibulka jarní
- 100gramůSýr Čedar
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
30 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Lososa vykostíme a nakrájíme na kousky.
- 2Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
- 3Mléko, smetanu, vejce a muškátový oříšek rozšleháme, osolíme a opepříme. Vložíme lososa, těstoviny, nakrájený fenykl, kolečka cibulky, promícháme. Potom směs nalijeme do olejem vymazané zapékací mísy, posypeme sýrem a pečeme asi hodinu při 170 °C. Jednotlivé porce ozdobíme snítkami fenyklu a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.