Frittata s uzeným pstruhem a fenyklem
80 min.
Ingredience
- 1kusPstruh
- 200gramůTěstoviny Fettuccine
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 4kusyCibulka jarní
- 85gramůSýr Čedar
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 40gramůFenykl obecný
- 250mililitrůMléko polotučné
- 1špetkaPepř černý mletý
- 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
37 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 180C.
- 2Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
- 3Pstruha stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Zapékací mísu vymažeme olejem. Rozšleháme mléko, smetanu, vejce a muškátový oříšek, ochutíme solí a pepřem. Přidáme kousky pstruha, fettucine, na tenké plátky nakrájený fenykl, na kolečka nakrájené cibulky a promícháme.
- 4Směs nalijeme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a pečeme asi 1 hodinu. Rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkami fenyklu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.