Frittata s uzeným pstruhem a fenyklem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
37 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 3
    Pstruha stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Zapékací mísu vymažeme olejem. Rozšleháme mléko, smetanu, vejce a muškátový oříšek, ochutíme solí a pepřem. Přidáme kousky pstruha, fettucine, na tenké plátky nakrájený fenykl, na kolečka nakrájené cibulky a promícháme.
  • 4
    Směs nalijeme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a pečeme asi 1 hodinu. Rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkami fenyklu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.