Fusilli s lososem, špenátem a žampiony

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme špenát a roztrháme listy na nepříliš velké kousky. Čerstvého lososa nakrájíme na kostičky. Očistíme a omyjeme žampiony, nakrájíme na plátky.
  • 2
    V širší pánvi rozehřejeme olej, přisypeme houby a osmahneme 3-4 minuty. Osolíme, přidáme kostičky lososa, kousky špenátu
  • 3
    a restujeme několik minut. Vlijeme smetanu a sundáme pánev z ohně.
  • 4
    Fusilli uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme,
  • 5
    když jsou „al dente", dáme na pánev k omáčce.
  • 6
    Vše vrátíme zpátky na oheň a za častého míchání dovaříme těstoviny
  • 7
    ještě 2 minuty. Fusilli posypeme dle libosti pepřem a podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.