Fusilli s řeřichou a lososem
40 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Fusilli
- 200gramůLosos uzený
- 150gramůŘeřicha
- 200gramůPórek
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 60mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Lososí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme. Pórek pokrájíme na kolečka. Očistíme římskou řeřichu, omyjeme ji ve větším množství studené vody a osušíme.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm kolečka pórku. Přidáme kousky lososa a necháme je po obou stranách osmažit dozlatova. Trochu je osolíme a opepříme mletým pepřem.
- 3Mezitím uvaříme ve velkém hrnci těstoviny. Pět minut před koncem vaření přidáme řeřichu. Jakmile budou těstoviny al dente, společně s řeřichou je scedíme, dáme do pánve s pórkem a lososem, přidáme pár lžic vody, ve které se těstoviny vařily, a 1 minutu všechno ještě prohříváme. Hotový pokrm přendáme na servírovací mísu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.