Fusilli s řeřichou a lososem

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme. Pórek pokrájíme na kolečka. Očistíme římskou řeřichu, omyjeme ji ve větším množství studené vody a osušíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm kolečka pórku. Přidáme kousky lososa a necháme je po obou stranách osmažit dozlatova. Trochu je osolíme a opepříme mletým pepřem.
  • 3
    Mezitím uvaříme ve velkém hrnci těstoviny. Pět minut před koncem vaření přidáme řeřichu. Jakmile budou těstoviny al dente, společně s řeřichou je scedíme, dáme do pánve s pórkem a lososem, přidáme pár lžic vody, ve které se těstoviny vařily, a 1 minutu všechno ještě prohříváme. Hotový pokrm přendáme na servírovací mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.