Fusilli se smetanovou omáčkou a lososem
40 min.
Ingredience
- 350gramůLosos - filety
- 1hrstKopr čerstvý
- 225mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůRajčata
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 350gramůTěstoviny Fusilli
- 110gramůKrevety tygří - loupané
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Osolíme a opepříme filet z lososa, vložíme do větší pánve, položíme na něj několik snítek kopru, přilijeme víno. Přivedeme k varu, poté na mírném ohni vaříme 5 minut. Následně lososa vyndáme, nakrájíme na menší kousky. Do vína přidáme nahrubo nakrájená rajčata a smetanu, vaříme 15 minut. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Důkladně scedíme, udržujeme v teple. Do směsi vložíme kousky lososa, předem uvařené krevety a směs zahřejeme. Nakonec omáčku smícháme s těstivnami, na talíři ozdobíme snítkou kopru a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.