Gaskoňské kotlety

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
38 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, houby na kousky. Vykostěné kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Kotlety z obou stran osmažíme na rozpáleném sádle. Poté přeložíme na talíř a do výpeku dáme cibuli a lehce zpěníme. Poté přimícháme slaninu, roztavíme, přimícháme houby, poprášíme vegetou, přidáme kotlety, zalijeme vodou a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.
  • 3
    Udušené kotlety vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu, necháme přejít varem a polijeme tím kotlety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.