Gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
38 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme noky podle návodu, scedíme a necháme zakryté.
  • 2
    Lososa nakrájíme na kousky, ochutíme solí a pokapeme citronovou šťávou. Na pánvi rozpálíme olej a maso ze všech stran orestujeme.
  • 3
    Vyjmeme, do pánve nalijeme smetanu, přidáme noky a rajčátka nakrájená na čtvrtiny. Krátce prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Vložíme zpět lososa a zlehka promícháme.
  • 5
    Rozdělíme na talíře, posypeme nastrouhaným parmazánem a dozdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.