Gnocchi s omáčkou z rajčat a bazalky
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůBramborové noky
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 2lžíceSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceBazalka
- 700mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
129 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Větší pánev rozpalte, přilijte olej a najemno nakrájenou cibuli usmažte dozlatova, nalijte rajčatové pyré a vařte 10 minut za občasného míchání, přidejte najemno nasekanou bazalku, špetku soli a pepře, dobře promíchejte a odstavte.
- 2Gnocchi uvařte podle návodu v dostatečném množství vroucí osolené vody, poté sceďte a přidejte k omáčce.
- 3Směs prohřejte a můžete podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.