Gnocchi s omáčkou z rajčat a bazalky

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
129 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší pánev rozpalte, přilijte olej a najemno nakrájenou cibuli usmažte dozlatova, nalijte rajčatové pyré a vařte 10 minut za občasného míchání, přidejte najemno nasekanou bazalku, špetku soli a pepře, dobře promíchejte a odstavte.
  • 2
    Gnocchi uvařte podle návodu v dostatečném množství vroucí osolené vody, poté sceďte a přidejte k omáčce.
  • 3
    Směs prohřejte a můžete podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.