Gnocchi se skořicí
15 min.
Ingredience
- 250gramůGnocchi bramborové
- 500mililitrůDžus hroznový
- 300gramůHroznové víno
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 10gramůCukr vanilka
- 5gramůSkořice mletá
- 3gramyHřebíček
- 4centilitryOcet malinový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
13 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Gnocchi uvaříme ve směsi hroznového džusu s vodou.
- 2Hroznové víno opereme, rozpůlíme, vyndáme jadérka.
- 3Gnocchi slijeme a necháme okapat. Rozehřejeme máslo a gnocchi v něm orestujeme s hrozny asi 5 minut.
- 4Ochutíme vanilkovým cukrem, skořicí, hřebíčkem a ovocným octem. Podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.