Gnocchi ve špenátu
20 min.
Ingredience
- 400gramůBramborové noky
- 5špetekSůl
- 300gramůŠpenátový protlak mražený
- 1kusČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
8 g
Cukr
790 mg
Postup přípravy
- 1Špenát uvaříme dle návodu, přidáme česnek, sůl.
- 2Když je uvařený, přilijeme tak půl litru vody, do špenátu vhodíme gnocchi a uvaříme do měkka.
- 3K této příloze je vhodné pečené vepřové maso.
- 4Do směsi špenátu a gnocchi můžete přidat orestované, nakrájené maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.