Grahamový chléb s vařeným vejcem
18 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 120gramůChléb celozrnný pšeničný Graham
- 40gramůMáslo pomazánkové
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Dvě vejce vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, přidáme špetku soli, přivedeme k varu a povaříme 8 minut. Vejce zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Chléb nakrájíme na krajíce. Každý krajíc chleba pomažeme pomazánkovým máslem, poklademe plátky vařených vajec a podle chuti osolíme a opepříme. Obložené krajíce upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.