Grahamový chléb s vařeným vejcem

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě vejce vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, přidáme špetku soli, přivedeme k varu a povaříme 8 minut. Vejce zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Chléb nakrájíme na krajíce. Každý krajíc chleba pomažeme pomazánkovým máslem, poklademe plátky vařených vajec a podle chuti osolíme a opepříme. Obložené krajíce upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.