Grapefruitový salát s hroznovým vínem
20 min.
Ingredience
- 3kusyGrapefruity
- 400gramůHroznové víno
- 4lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaCukr krupice
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1kusSalát hlávkový
- 150gramůŠunka dušená
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
9 g
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1Grepy oloupeme a nakrájíme na dílky. Omyté hroznové víno rozpůlíme a vypeckujeme. Šunku nakrájíme na nudličky.
- 2Z citronové šťávy, cukru, soli a oleje umícháme zálivku, nalijeme ji na připravené suroviny a necháme 30 minut odležet v chladu.
- 3Omytý a osušený hlávkový salát rozdělíme na listy a urovnáme na dno ploché mísy. Na listy upravíme grapefruitový salát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.