Gratinovaná žabí stehýnka

36 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky, osmahneme na rozpáleném másle.
  • 2
    Přidáme žabí stehýnka, která jsme osolili a opepřili.
  • 3
    Minutu opékáme, poté podlijeme vermutem, rybím vývarem a bešamelem, přidáme pokrájené žampiony a žloutky.
  • 4
    Stehýnka přendáme do zapékací nádoby, zalijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a pečeme 20 minut při 200°C

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.