Gratinované filé se žampiony

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
774 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé vložíme do lžící másla vymazané zapékací mísy, osolíme a na povrchu potřeme máslem. Poklademe tenkými plátky žampionů, osolíme a posypeme citronovou kůrou a nastrouhaným sýrem.
  • 2
    Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě, až ryba pustí šťávu a sýr na povrchu je zapečený.
  • 3
    Podáváme s plátkem citronu a každou porci ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.