Gratinované hamburgry

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
162 mg
Cukr
163 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso jemně umeleme, přidáme vejce, prolisovaný česnek, mletou papriku, sůl a vodu, vše dobře promícháme. Ze směsi vytvarujeme 4 tenké plátky, lehce je poprášíme moukou, po obou stranách opečeme na pánvi v oleji.
  • 2
    Opečené plátky přendáme na pekáček, poklademe plátky sýra a gratinujeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě. Podáváme ihned, pokapané kečupem.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky nebo opečené brambory a čerstvá zelenina.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.