Gratinované Svatojakubské mušle

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
471 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme mušle od tuhého svalu a osušíme. Nastrouháme Parmezán.
  • 2
    Smícháme strouhanku, petržel, Parmezán.
  • 3
    Mušle vložíme do lastur (alternativně můžeme použít malé zapékací misky), posypeme směsí strouhanky a přelijeme trošku oleje.
  • 4
    Vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů. Zapékáme, dokud strouhanka nezíská oranžový nádech.
  • 5
    Před servírováním pokapeme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 20. 10. 2017
Gratinované Svatojakubské mušle
Skvělé 😁