Gratinovaný kapr na karí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
598 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Maso osušíme, osolíme a posypeme kari kořením a hladkou moukou. Zvolna opékáme po obou stranách na pánvi na oleji.
  • 3
    Opečené porce vložíme do zapékací mísy a obložíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí zpěněnou na oleji. Vše posypeme kari kořením, zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem. Gratinujeme v troubě, až se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.