Graubüdenský koláč

70 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
23 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme cibuli a na ní krátce orestujeme žampionové plátky. Přidáme strouhaný ementál a šunku nakrájenou na kostičky. Listové těsto rozválíme na plát a rozložíme ho do koláčové formy tak, aby okraje lehce přesahovaly. Dno propícháme vidličkou a navršíme na ně sýrovou směs. V míse ušleháme vejce s mlékem, solí a pepřem a celý koláč zalijeme. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.