Grenadýrmarš s klobásou

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce si dáme 1.5 litru vody, 1 lžičku soli, 1 lžíci oleje a když se začne vařit, dáme do ní široké nudle, promícháme a pomalu je vaříme přibližně 8-10 minut (podle návodu na obale). Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme je pod tekoucí vodou a necháme odkapat.
  • 2
    Oloupané a omyté brambory pokrájíme na kostičky, dáme do hrnce s 0.5 litrem vody, 0.5 lžičky solí, kmínem a uvaříme je doměkka.
  • 3
    Oloupané cibule pokrájíme nadrobno.
  • 4
    V pekáčku na rozpáleném sádle osmažíme cibuli dozlatova, přimícháme sladkou a pálivou papriku, přidáme brambory, uvařené nudle a na kolečka pokrájenou klobásu. Vše dobře promícháme a dáme do předehřáté trouby zapéct.
  • 5
    Pečeme při 240°C přibližně 15-20 minut dozlatova.
  • 6
    Grenadýrmarš podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.