Gribišská omáčka
15 min.
Ingredience
- 10gramůPetržel - nať
- 100gramůMajolka
- 4lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 2kusyRajčata
- 2kusyVejce slepičí
- 10gramůPažitka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1003 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
99 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvařená natvrdo oloupeme a usekáme na kostičky.
- 2Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky.
- 3Pažitku a petrželovou nať nakrájíme nadrobno. Vše smícháme s majolkou zředěnou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.