Grilovaná bachně (treska)
20 min.
Ingredience
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusTreska skvrnitá
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filety z bachně osolíme, opepříme, posypeme moukou, pokapeme rozpuštěným máslem. Grilujeme pozvolna na mírném ohni z obou stran. Máme-li rybí kleště, použijeme je, aby se ryba nerozpadla.
- 2Grilovanou bachni podáváme s opečenými plátky bílého chleba, který opékáme na grilu zároveň s rybou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.