Grilovaná játra naložená v medu
15 min.
Ingredience
- 800gramůJátra vepřová
- 2lžíceMed včelí
- 150mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 2kusyJablka
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
12 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky, pivo smícháme s medem a olejem.
- 2Játra nakrájíme na silné plátky a vložíme spolu s jablky do piva a pod fólií necháme asi půl hodiny marinovat. Poté játra opepříme a ogrilujeme. Během grilování játra potíráme marinádou.
- 3Osolíme až před podáváním.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.