Grilovaná jehněčí kýta na kari
40 min.
Ingredience
- 2lžíceKari koření
- 2lžíceKmín drcený
- 1lžíceSůl
- 2lžíceMořské řasy sušené
- 1lžíceKoření pěti vůní
- 1200gramůJehněčí kýta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
48 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
243 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou, vykostěnou, omytou a osušenou jehněčí kýtu po celé ploše potřeme promíchaným kořením. Necháme 1 hodinu stát.
- 2Kýtu grilujeme ze všech stran na rozehřátém grilu asi 30 minut doměkka. Před podáváním necháme 10 minut odpočinout a potom nakrájíme na porce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.