Grilovaná mořská placka

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
763 mg
Cukr
360 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Protože tato ryba se podává celá, použijeme rybu o váze asi 0,5 kg.
  • 2
    Placku nejdříve naložíme do marinády. Tu vytvoříme smícháním oleje, citronové šťávy, petrželky, bobkového listu a tymiánu.
  • 3
    Placku nařízneme, osolíme, opepříme a naložíme do marinády. Stačí marinovat 20 až 30 minut.
  • 4
    Rybu vyjmeme z marinády a ugrilujeme z obou stran. Občas potřeme zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.