Grilovaná parmice s kozím sýrem

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané parmice zbavíme šupin, omyjeme a osušíme. Zvenčí i zevnitř pokapeme citronovou šťávou a nasolíme.
  • 2
    V misce smícháme nasekaný tymián a bazalku, kozí sýr a olej a vzniklou nádivkou ryby naplníme. Sepneme párátky, potřeme olejem a grilujeme 10 minut z obou stran, nejlépe ve speciální mřížce na ryby, aby se nám nerozpadla. Podáváme ozdobené pátkem citronu a posypané pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.