Grilovaná pražma na pomerančích

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
14 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme a vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme.
  • 2
    Pomeranče oloupeme, sloupneme i bílou slupku, nakrájíme je na tenké plátky. Cibuli pokrájíme nadrobno, petrželku nasekáme na jemno. Olej smícháme s octem, přidáme sůl, cukr, zelený pepř, přisypeme cibuli a petrželku. Promícháme a celou rybu touto směsí polijeme. Potřeme celou rybu, obložíme plátky pomeranče, zabalíme do alobalu a necháme uležet.
  • 3
    V alobalu ji poté položíme na středně rozpálený gril, opékáme přibližně 10 minut z každé strany.
  • 4
    Rozbalíme, podáváme vcelku na oválném talíři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.