Grilovaná skopová žebra
30 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová žebra
- 50gramůCibule
- 200mililitrůVíno červené
- 20gramůOlej olivový
- 6kusůJalovec
- 1kusBobkový list
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
22 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
444 mg
Cukr
840 mg
Postup přípravy
- 1Skopová žebírka nasekáme na porce, naklepeme, potřeme tlučeným kořením, solí a proložíme kolečky cibule, pokapeme vínem a dáme dvě
- 2hodiny odležet.
- 3Maso vyjmeme z marinády, potřeme olejem a grilujeme po obou stranách
- 4(každou stranu 8 minut). V průběhu grilování potíráme střídavě olejem a marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.