Grilovaná treska se sýrem
35 min.
Ingredience
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaHořčice v prášku
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 120gramůSýr Eidam cihla 40%
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
712 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Smícháme nastrouhanou cibuli, strouhaný sýr, měkké máslo a hořčici. Směs osolíme a opepříme.
- 2Porce tresky potřeme rozpuštěným máslem, položíme na grilovací mřížku a zvolna grilujeme po obou stranách cca 5 minut.
- 3Potom na porce ryby naneseme připravenou směs a navrch dáme vždy dva plátky rajčete. Grilujeme ještě asi 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.