Grilovaná vepřová žebírka s hořčicovou omáčkou

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
64 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
327 mg
Cukr
31 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme majonézu s hořčicí. Přidáme nastrouhaný křen, worcester a přilijeme víno. Vše dobře promícháme a osolíme. Omáčku necháme nejméně 30 minut odležet.
  • 2
    Omytá žebírka mírně naklepeme a po okrajích nařízneme. Maso osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme chvíli v chladu odpočinout.
  • 3
    Potom na kažou porci masa položíme plátek anglické slaniny a žebírka grilujeme po každé straně 4-6 minut.
  • 4
    Hořičocovu omáčku podáváme zvlášť, vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.