Grilovaná zeleninová frittata

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme olej, vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a rozprostřeme ji po celé ploše. Na ni poklademe tenké plátky brambor. Pánev zakryjeme alobalem a na mírném ohni smažíme cca 30 minut, dokud brambory nezměknou.
  • 2
    Poté na brambory naskládáme střídavě okapaný chřest, proužky chilli papriček a na plátky nakrájenou cuketu. Přelijeme rozšlehanými vejci, ochutíme pepřem a posypeme strouhaným parmezánem.
  • 3
    Frittatu vložíme na cca 15 minut pod rozpálený gril a necháme ztuhnout. Hotovou necháme cca 10 minut vychladnout, vyjmeme z pánve, paprskovitě nakrájíme na porce a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.