Grilované bedly
21 min.

Ingredience
- 400gramůBedly čerstvé
- 8gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 4gramyKmín drcený
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
238 mg
Cukr
23 mg
Postup přípravy
- 1Budeme potřebovat pouze klobouky bedel. Houby na grilování zásadně nemyjeme. Houby očistíme nožíkem, osolíme, okmínujeme a lehce opepříme. Kousky alobalu pomažeme máslem, zabalíme do nich klobouky a položíme na středně rozpálený gril. Opékáme z každé strany asi 3 minuty. Alobal rozbalíme, grilované klobouky vyskládáme na servírovací mísu a podáváme jako přílohu ke grilovaným pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.