Grilované bílé klobásy na jehle

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
690 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
55 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Klobásy nakrájíme nakoso na špalíčky 3 cm dlouhé. Omyté papriky zbavíme semen a nakrájíme je na čtverce, jarní cibulky nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Na marinádu v hmoždíři roztlučeme hřebíček, jalovec, bobkový list a pepř a vše dobře promícháme s olejem a solí. Klobásky i zeleninu přelijeme marinádou a necháme chvíli odležet.
  • 3
    Marinované klobásky napichujeme střídavě s paprikou a cibulkami na jehly a klademe na rošt potřený olejem. Za občasného obracení 10 minut grilujeme.
  • 4
    V mezičase nastrouháme očištěný a opláchnutý křen, který zakapeme citronovou šťávou.
  • 5
    Hotové klobásky podáváme s připraveným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.