Grilované brambory s hořčicí
30 min.

Ingredience
- 250gramůBrambory
- 20mililitrůOlej olivový
- 2špetkySůl
- 30mililitrůHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Vápník
19 mg
Postup přípravy
- 1Brambory omyjeme, ale neloupeme. Potřeme je olejem a osolíme.
- 2Brambory zabalíme do alobalu a necháme zvolna grilovat po dobu dvaceti minut.
- 3Grilované brambory vybalíme z alobalu, křížem nařízneme a lehkým tlakem rozevřeme. Naplníme lžičkou hořčice a ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.