Grilované brambory s pestem a parmezánem

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
158 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na dílky. Česnek oloupeme a utřeme.
  • 2
    Z česneku, oleje, pesta a vody umícháme omáčku, v které namočíme brambory a ty rozložíme na grilovací tácek. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
  • 3
    Grilujeme přiklopené 40 minut, v půli času otočíme. Ještě horké brambory posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.