Grilované čevabčiči

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
46 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomleté hovězí a skopové maso dáme do mísy, osolíme, opepříme, přilijeme k němu minerální vodu, dobře promícháme a necháme v chladu 2 hodiny odpočinout.
  • 2
    Potom z masa vytvarujeme malé válečky dlouhé 6 cm a široké 2 cm.
  • 3
    Čevabčiči grilujeme na olejem vymazaném roštu.
  • 4
    V polovině grilování pokládáme na maso přepůlené domácí chlebové placky lepinje, aby nasákly šťávu z masa a rozpekly se.
  • 5
    Čevabčiči vkládáme mezi dvě poloviny lepinje s drobně nasekanou cibulkou.
  • 9

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.