Grilované jehněčí řízky se salsou z cherry rajčat

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
60 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Gril si předem rozehřejeme na střední teplotu. Do grilovací pánve rozložíme řízky, které potřeme polovinou pesta a grilujeme 4-5 minut. Řízky v grilovací pánvi obrátíme, potřeme druhou polovinou pesta a grilujeme další 4 minuty.
  • 2
    Mezitím si připravíme salsu z cherry rajčátek. Hořčici, olej, ocet a med smícháme v misce. Do této směsi vložíme rozpůlená rajčata, jemně nasekanou cibulku a mícháme tak dlouho, dokud se nám vše nepokryje směsí.Ochutíme a přidáme čerstvou bazalku.
  • 3
    Řízky z grilu podáváme se salsou a dozdobíme několika lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.