Grilované lososí plátky
25 min.
Ingredience
- 600gramůLosos - filety
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 15mililitrůOmáčka rybí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůChléb toastový
- 15gramůSardelová pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Lososí filety osolíme, opepříme a potřeme kvalitním olejem. Grilujeme pozvolna z obou stran. Výbornou pomůckou jsou rybí kleště, které jsou zárukou, že se ryba nerozpadne. Ugrilovanou rybu pokapeme rybí omáčkou.
- 2Plátky toastového chleba opečeme na grilu zároveň s rybou.
- 3Do změklého másla vmícháme sardelovou pastu, mažeme na topinky a servírujeme spolu s grilovanou rybou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.