Grilované rybí steaky

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
227 mg
Cukr
176 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V nekovové misce promícháme olej, víno, nastrouhanou citrónovou kůru a šťávu, nasekanou petrželku a tymián.
  • 2
    Rybí steaky vložíme do marinády a několikrát je v ní obrátíme. Necháme marinovat zakryté 20 minut při pokojové teplotě.
  • 3
    Rybí steaky necháme okapat a dáme do zapékací formy. Grilujeme v troubě předehřáté na 250 °C v horní části trouby asi 3 minuty. Formu vyndáme, ryby osolíme, obrátíme a dáme znovu do trouby. Grilujeme ještě 5 minut, až ryba lehce zhnědne.
  • 4
    Upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.