Grilované telecí řízky se slaninou a ovčím sýrem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
27 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
40 mg
Vápník
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na silnější řízky, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a pod fólií necháme hodinu uležet. Slaninu nakrájíme na tenké plátky, po krajích nařízneme, oštěpek nastrouháme.
  • 2
    Plátky masa vložíme pod rozpálený gril a z jedné strany grilujeme zhruba 4 minuty. Poté maso obrátíme a grilujeme další 3 minuty. Grilované plátky poklademe slaninou, posypeme sýrem a necháme pod grilem asi 3 minuty, až se slanina ugriluje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.