Grilované vepřové kotlety s pomerančem

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
33 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme olej, sójovou omáčku, šťávu z jednoho pomeranče, hořčici, sůl a pepř. Marinádu pořádně vetřeme do plátků masa. Dáme do chladničky a necháme alespoň dvě hodiny odležet.
  • 2
    Gril rozehřejeme na vysokou teplotu. Rošt potřeme olejem, aby se maso nepřipalovalo. Na gril pak rozložíme maso a grilujeme plátky 8 minut z každé strany. Průběžně je potíráme marinádou.
  • 3
    Na poslední minutu přidáme na gril také na plátky pokrájený pomeranč. Na talíř poté dáme maso, přiložíme plátek grilovaného pomeranče a ozdobíme řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.