Grilované vepřové řízky s hráškovou oblohou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
107 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme olejem a necháme odležet hodinu v lednici.
  • 2
    Zelený hrášek prohřejeme a necháme okapat. Do rozehřáteho másla zamícháme sůl a jemně nasekanou petrželku.
  • 3
    Řízky rozložíme na rozehřátý grilovací rošt a grilujeme z každé strany asi 4 minuty.
  • 4
    Přendáme na nahřáté talíře, posypeme petrželkou, pokapeme vypečenou šťávou a obložíme hráškem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.