Grilované vepřové řízky se sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
38 g
Vláknina
20 mg
Vápník
229 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, po obou stranách osolíme, opepříme, potřeme olejem. Maso necháme chvíli odležet.
  • 2
    Řízky vložíme na gril a opékáme asi 5 minut po každé straně. Potom na každý řízek položíme plátek Eidamu a grilujeme tak dlouho, až se sýr začne tavit. Ihned podáváme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené nebo opékané brambory a tatarská omáčka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.