Grilovaný bůček na česneku
22 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřový bok
- 8stroužkůČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- Na marinádu
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2kusyCibule
- 2kusyBobkový list
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
915 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
89 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
751 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V pivu rozmícháme sůl, přidáme na čtvrtky nakrájené cibule, bobkový list. Česnek utřeme se solí.
- 2Bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky a vložíme do piva a pod fólií necháme alespoň 1 hodinu marinovat.
- 3Marinované plátky vyjmeme z marinády, potřeme utřeným česnekem a spolu s marinovanou cibulí grilujeme. Během grilování potíráme marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 16. 11. 2017
Grilovaný bůček na česneku
Tento recept používam už asi 6 rokov a môžem ho len doporučiť všetkým. Prajem dobrú chuť.