Grilovaný chřest ve slanině

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest oloupeme, omyjeme a povaříme v osolené vodě asi 15 minut.
  • 2
    Vždy 3 chřesty obalíme plátkem slaniny a sepneme párátkem. Osolíme a na pánvi na oleji opečeme dozlatova.
  • 3
    Omyté ředkvičky a pórek nakrájíme na kolečka a krátce podusíme na másle. Okořeníme trochou vegety a prolisovaným česnekem.
  • 4
    Na talíře upravíme podušené ředkvičky s pórkem a opečený chřest.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou opečené toasty s bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.