Grilovaný chřest ve slanině na ředkvičkách a česneku

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky, česnek a pórek očistíme a nakrájíme na plátky. Vše osmahneme na oleji, přidáme koření Vegeta a krátce podusíme.Chřest zabalíme po dvou až třech kouskách do dvou plátků prorostlé slaniny, a zajistíme je párátkem, aby se smotky nerozbalily. Takto připravený chřest grilujeme na pánvi bez oleje.
  • 2
    Grilovaný chřest podáváme teplý, přelitý dušenou směsí ředkviček, česneku a pórku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.