Grilovaný chřest ve slanině na ředkvičkách a česneku
30 min.
Ingredience
- 100gramůChřest bílý
- 50gramůŘedkvička
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžíceVegeta
- 1kusČesnek
- 1špetkaSůl
- 1kusPórek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky, česnek a pórek očistíme a nakrájíme na plátky. Vše osmahneme na oleji, přidáme koření Vegeta a krátce podusíme.Chřest zabalíme po dvou až třech kouskách do dvou plátků prorostlé slaniny, a zajistíme je párátkem, aby se smotky nerozbalily. Takto připravený chřest grilujeme na pánvi bez oleje.
- 2Grilovaný chřest podáváme teplý, přelitý dušenou směsí ředkviček, česneku a pórku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.